Meciul zilei – 01.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 31 March, 2017. Postat in Meciul Zilei

Liverpool vs Everton (01.04.2017) – ora 14:30
meciul zilei2Liverpool si Everton se intalnesc intr-unul dintre cele mai frumoase derby-uri ale fotbalului englez. Cele doua tabere din orasul Liverpool vor fi puse fata in fata de la ora 14:30, iar gazdele au prima sansa la pariuri si nu numai.
Liverpool Everton
Liverpool este a patra in Premier League, cu 56 de puncte, lupta pentru locurile 2-4 fiind foarte stransa. Elevii lui Jurgen Klopp au patru puncte peste ocupanta locului cinci, insa si doua meciuri in plus disputate. Obiectul principal pentru cormorani ramane clasarea in Top 4, insa mai sunt destule etape pana la final. Everton n-a mai castigat un meci pe Anfield Road de 18 ani. Caramelele au 50 de puncte, iar o victorie i-ar apropia la trei puncte de locul patru. Trebuie precizat totusi faptul ca Manchester United si Arsenal au doua restante de disputat, asa ca Everton are mult de tras in ultima parte a campionatului.
Pariuri – Liverpool vs Everton
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.70

  • Liverpool s-a descurcat de minune in meciurile cu echipele puternice din Anglia in acest sezon si mizam pe un nou succes al cormoranilor, cota fiind una destul de atractiva.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!