Meciul zilei – 01.05.2019

Bilet realizat de bonus in 1 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Salzburg – Rapid Viena

Ultimul act al Cupei Austriei se va disputa astazi de la ora 17:30 pe Worthersee Stadion din Klagenfurt acolo unde Salzburg si Rapid Viena vor incerca sa se impuna pentu a castiga trofeul. Favorita caselor de pariuri este Salzburg, liderul campionatului austriac este foarte aproape de a castiga titlul de campioana si Cupa Austriei daca vor reusi sa castige partida de astazi.

In cea mai recenta etapa antrenorul Marco Rose a folosit mai multi jucatori de rezerva pentru ca cei mai importanti fotbalisti sa fie pregatiti fizic pentru finala Cupei. Chiar daca a pierdut partida cu AC Wolfsberger, Salzburg ii are astazi disponibili pe Munas Dabbur, Smail Prevljak si Stefan Lainer, iar la finalul partidei cu Rapid Viena cei de la Salzburg pot celebrara castigarea celei de-a sasea Cupe a Austriei.

De partea cealalta, Rapid Viena evolueaza in grupa de retrogradare, si la fel ca Salzburg a pierdut ultimul meci cu Hartberg cu scorul de 4-3. Rapid Viena nu a mai castigat nici un trofeu din 2008 si poate aduce astazi fanilor un motiv de sarbatoare. In precedenta confruntare directa dintre cele doua echipe Rapid Viena s-a impus cu scorul de 2-0, iar astazi va recomandam sa mizati pe optiunea peste 2.5 goluri cotata cu 1.65 chiar daca Salzburg este favorita la cucerirea trofeului.