Meciul zilei – 01.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

Sligo Rovers vs Shamrock (01.06.2014) – ora 17:00
meciul zilei2Meciul zilei de azi vine din prima liga de fotbal a Irlandei, si anume am ales derby-ul etapei cu numarul 15 dintre Sligo Rovers si Shamrock, doua dintre echipele ce lupta la podium am putea spune.
Shamrock a castigat ultimul meci direct, acum doua luni, scor 1-0 acasa, insa Sligo s-a impus in ultima intalnire pe acest teren, scor 3-0 in Octombrie anul trecut.
Sligo Rovers Shamrock
Sligo Rovers nu a avut o prima parte a campionatului foarte reusita pana acum, iar dupa 14 meciuri disputate a strans 21 de puncte, fiind a cincea in acest moment, la 14 lungimi de lider, astfel ca nu se mai pune problema titlului. Sligo se poate apropia la doar cinci puncte de podium in cazul unui succes astazi, insa chiar si asa va ramane pe locul cinci al clasamentului, in spatele adversarilor de la Shamrock. De cealalta parte se afla Shamrock, echipa care are nevoie de victorie in aceasta deplasare pentru a reveni pe podium, si anume pe locul trei. Oaspetii sunt pe patru momentan, cu 28 de puncte, la un punct de pozitia a treia si la sapte de liderul Dundalk. Astfel, o victoie ar reface diferenta de patru puncte fata de lider. De precizat ca in acest meci se intalnesc si doua din cele mai solide trei defensive.
Pariuri Sligo Rovers vs Shamrock
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.91

  • Scorul general al ultimelor patru meciuri directe este de 7-5 pentru Sligo, de aici tragand concluzia ca ambele echipe sunt capabile sa inscrie foarte multe goluri. Am ales sa mergem pe goluri in ambele porti, cota fiind foarte tentanta de asemenea.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , , ,