Meciul zilei – 02.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 2 March, 2016. Postat in Meciul Zilei

Liverpool vs Manchester City (02.03.2016) – ora 22:00
meciul zilei2Cel putin la nivel de cote, acesta pare sa fie cel mai echilibrat duel al etapei cu numarul 28 din Premier League, fiind greu de spus cine porneste cu prima sansa. Lovitura de start va fi data diseara la ora 22:00, ora Romaniei.
LiverpoolManchester City
Liverpool s-a impus fara drept de apel in tur, scor 4-1 chiar pe Etihad, insa acum trei zile a pierdut Cupa Ligii in fata lui City, dupa penalty-uri. Cormoranii ocupa doar locul 11 in acest moment, insa o victorie diseara i-ar readuce pe locul sapte, plus ca au si o restanta de disputat. Trupa lui Klopp a inregistrat doar patru victorii, cinci remize si trei infrangeri pe propria arena.Manchester City inca mai spera la titlu, insa are nevoie de victorie cu orice pret aici, mai ales ca liderul Leicester City a scos doar o remiza in runda curenta. Cetatenii sunt pe patru momentan, cu 47 de puncte si un golaveraj de 48-28, laudandu-se cu al treilea atac din EPL dupa Leicester (51) si Tottenham (49). City n-a castigat nici un punct in ultimele doua etape.
Pariuri – Liverpool vs Manchester City 
Info pariuri sportive 1X @ 1.51

  • Liverpool a obtinut doua victorii si un egal in ultimele trei confruntari cu Manchester City si ne asteptam la inca un rezultat pozitiv pentru cormorani diseara pe Anfield Road.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,