Meciul zilei – 02.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 1 April, 2016. Postat in Meciul Zilei

Barcelona vs Real Madrid (02.04.2016) – ora 21:30
meciul zilei2Cel mai tare meci din aceasta saptamana este cu siguranta El Clasico. Barcelona si Real Madrid vor fi adversare sambata seara de la ora 21:30 in cea de-a 31-a etapa a campionatului spaniol, gazdele avand clar prima sansa.
BarcelonaReal Madrid
Barcelona pare sa nu aiba nici o emotie in cursa pentru tiltu, fiind la noua lungimi de Atletico Madrid si la zece de Real Madrid. Messi si ai lui sunt neinvinsi din luna Octombrie, si anume de mai bine de cinci luni de zile. Luis Enrique nu are nici un absent din primul asa, ca poate alinia cea mai solida echipa de start sambata seara pe Camp Nou.Umiliti in meciul tur, 0-4 acasa, Galacticii sunt dornici de revansa in acest duel. Cu patru victorii in ultimele patru etape de campionat, Ronaldo si compania au un moral bun. De precizat ca Real Madrid a pierdut si ultima deplasare aici, scor 1-2 in Martie anul trecut. La fel ca si Enrique, Zidane n-are nici un jucatori de baza indisponibil pentru El Clasico.
Pariuri – Barcelona vs Real Madrid 
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.57

  • Mizam pe victoria catalanilor aici, superiori din mai toate punctele de vedere la ora actuala, plus ca traverseaza o perioada de-a dreptul formidabila.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,