Meciul zilei – 02.04.2019

Bilet realizat de bonus in 2 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Wolves – Manchester United

Premier League este una dintre cele mai urmarite competitii la nivel mondial nu doar datorita fotbalistilor foarte valorosi care evolueaza pentru cele mai puternice cluburi, dar si pentru ca de multe ori echipele mai mici reusesc sa obtina rezultate surprinzatoare. In duelul dintre Wolves si Manchester United avem o favorita clara, insa gruparea lupilor a demonstrat in acest sezon ca poate strica planurile celor mai importante cluburi din Anglia.

Wolves este una dintre candidatele la un loc in Europa League, cu cele 44 de puncte acumulate formatia pregatita de Nuno Espirito Santo se claseaza pe pozitia a saptea si spera ca pana la finalul sezonului sa pastreze aceasta pozitie. Echipa Wolverhampton Wanderers poate primi dreptul de a evolua in cupele europene si daca va castiga Cupa Angliei, deocamdata aceasta formatie se afla in semifinalele competitiei dupa ce au reusit sa treaca de Manchester United cu scorul de 2-1 in urma cu 2 saptamani.

Mai trebuie precizat si faptul ca Manchester United a fost invinsa in cea mai recenta deplasare efectuata pe terenul lui Arsenal, o contra-candidata la un loc in Champions League, dar care este mult mai puternica decat Wolves. Cel mai indicat pronostic ramane un succes al diavolilor din Manchester care este cotat cu 2.00, insa acest meci merita vizionat deoarece veti avea prilejul sa urmariti doua echipe care practica un fotbal de calitate.