Meciul zilei – 02.05.2019

Bilet realizat de bonus in 2 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Frankfurt – Chelsea Londra

Chelsea Londra este unul dintre cele mai titrate cluburi din Europa, iar in acest sezon gruparea londoneza isi propune sa castige trofeul Europa League pentru a doua oara in istoria clubului. Pana in prezent Chelsea nu a inregistrata nici o infrangere in aceasta editie de Europa League si a ajuns in semifinale fara a intalni o adversara care sa puna probleme reale, dar in partida din aceasta seara va intalni pe Frankfurt, una dintre echipele care a surprins foarte mult prin rezultatele obtinute in perioada recenta.

Frankfurt a reusit sa castige Cupa Germaniei dupa o victorie neasteptata cu Bayern Munchen, iar in parcursul sau pana in aceasta faza echipa germana a invins pe Lazio Roma, Marseille, Inter Milano si Benfica Lisabona. Toate aceste echipe sunt mult mai valoroase decat formatia condusa de Adi Hutter, o grupare care nu are foarte multe vedete in lot dar care s-a remarcat prin organizarea jucatorilor si implicarea acestora.

Probabil ca Luka Jovic este cel mai periculos fotbalist pentru apararea celor de la Chelsea, iar faptul ca acest meci se va disputa in Germania poate inseamna ca managerul londonezilor, Maurizio Sarri, va adopta o strategie mai defensiva. Rezultatul final este dificil de anticipat in acest meci, dar pariorii care mizeaza pe optiunea sub 2.5 goluri marcate vor obtine o cota intre 1.85 si 1.90 in functie de agentia pe care o vor alege.