Meciul zilei – 02.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

St Patricks vs Drogheda (01.06.2014) – ora 17:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei de azi, 2 Iunie, vine din Irlanda Premier League, acolo unde una din echipele puternice ale campionatului, St. Patricks, va da piept cu o formatie de a doua jumatate a clasamentului, Drogheda, incepand cu ora 21:45 pe Richmond Park din Dublin.
St. Patricks Drogheda
St. Patricks porneste ca mare favorita la toate agentiile de pariuri, cu o cota in jur de 1.25 la ora actuala. Echipa gazda are nevoie de victorie in meciul de diseara pentru a ramane in lupta stransa pentru podium in continuare. Momentan gazdele sunt pe locul patru cu 29 de puncte, la doua lungimi de locul trei si la sase de liderul la zi al campionatului, Dundalk, echipa ce pare de neoprit pana acum. Drogheda nu se poate lauda nici pe departe cu aceleasi cifre ca echipa adversa, fiind doar a noua intr-un clasament cu 12 echipe, asa cum este cel din prima liga irlandeza. Oaspetii au adunat doar 15 puncte in tot atatea etape scurse si nici golaverajul de -16 nu este unul de apreciat. In ultimele patru deplasari oaspetii au primit 14 goluri si nu au bifat nici macar un punct.
Pariuri St Patricks vs Drogheda
Info pariuri sportive: St. Patricks -1.0 HA @ 1.36

  • Cum era firesc, am mizat pe o victorie a echipei gazda, mult superioara in acest moment. Ne asteptam la o victorie clara, insa daca vom avea parte de un succes la limita, pariul va primi cota 1.00.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , ,