Meciul zilei – 02.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 2 June, 2016. Postat in Meciul Zilei

Anglia vs Portugalia (02.06.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Atractia principala de astazi are lovitura de start la ora 21:45, atunci cand Anglia si Portugalia vor fi puse in fata in fata intr-un amical de cinci stele. Mai sunt opt zile pana la Euro 2016 si ambele tabere spera intr-un rezultat bun pentru moral.
Anglia Portugalia
Anglia a sustinut patru meciuri amicale in 2016, castigand trei si pierzand unul singur. Echipa pregatita de Roy Hodgson a reusit totusi sa castige toate meciurile din preliminariile pentru Euro 2016, existand asteptari destul de mari si la turneul final. Selectionata Albionului este favorita la pariuri, cu o cota in jur de 2.00 pentru un eventual succes. Portugalia a sustinut trei meciuri de pregatire anul acesta, castigand doua dintre ele fara sa primeasca gol, pierzandu-l insa pe celalalt, 0-1 vs Bulgaria in luna Martie. Lusitanii au sansa a doua, oarecum de asteptat, mai ales ca starul Cristiano Ronaldo este incert pentru acest duel.  Ne asteptam la un meci deschis, frumos si cu goluri.
Pariuri – Anglia vs Portugalia
Info pariuri sportive Peste 1,5 goluri @ 1.45

  • Atat Anglia, cat si Portugalia au atacuri redutabile, cu jucatori de valoare in compartimentul ofensiv si nu numai. Mizam pe cel putin doua goluri in amicalul de diseara, cota fiind foarte atractiva.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!