Meciul zilei – 02.06.2019

Bilet realizat de bonus in 2 June, 2019. Postat in Meciul Zilei

Hermannstadt – Dunarea Calarasi

Cele doua nou-promovate din Liga I se vor intalni in ultima etapa din Grupa de retrogradare, acest meci poate fi decisiv pentru Hermannstadt si Dunarea Calarasi deoarece cele doua echipe sunt la o distanta de doar 2 puncte in clasament. Favorita in aceasta confruntare este gruparea sibiana care va beneficia si de avantajul terenului propriu, dar nu trebuie sa uitam ca pentru Dunarea Calarasi este suficient si un rezultat de egalitate pentru a-si pastra pozitia din clasament.

Chiar daca trupa antrenata de Dan Alexa va reusi sa evite infrangerea in aceasta deplasare, Dunarea trebuie sa dispute un meci de baraj contra unei formatii din Liga secunda pentru a evolua si sezonul urmator in Liga I. In aceasta faza de Play-off ambele formatii au marcat cate 7 goluri si trebuie sa evidentiem faptul Hermannstadt este echipa cu cele mai putine goluri reusite pe teren propriu. Formatia gazdelor a suferit doua infrangeri care au crescut foarte mult presiunea pe antrenorul Vasile Miriuta si pe jucatorii sai, dar nici Dunarea Calarasi nu se poate lauda cu rezultate mai bune in perioada recenta.

Dintre toate confruntarile directe dintre cele doua echipe s-au inregistrat 2 victorii ale sibienilor si 3 rezultate de egalitate, deci cel mai indicat pronostic ramane un succes obtinut de Hermannstadt care este cotat cu 1.90 si le va mai da o sansa sibienilor sa isi apere dreptul de a evolua in prima liga a Romaniei.