Meciul zilei – 02.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Teplice vs Ceske Budejovice (02.09.2014) – ora 19:00
meciul zilei2Pentru ziua de marti, 2 Septembrie, am ales drept meciul zilei din prima liga a Cehiei, de la partida dintre Teplice si Ceske Budejovice, partida ce va incepe la ora 19:00.
Ultimele doua partide directe s-au jucat in 2013, ambele pe acest teren, si ambele fiind castigate de Teplice, scor 3-0 si 4-0.
TepliceCeske Budejovice
Echipa gazda poate fi considerata net superioara din toate punctele de vedere, pornind si ca favorita la toate agentiile de pariuri. Dupa cinci etape in campionat, Teplice nu a pierdut nici o partida, insa nici nu a rupt gura targului, bifand o singura victorie si patru rezultate de egalitate. Cu sapte puncte si un golaveraj de 6-5 Teplice se afla pe locul zece in clasament.Ceske Budejovice in schimb este o formatie nou-promovata in Synot Liga, iar pana acum pare sa faca fata provocarii de a se salva de la retrogradare. Echipa vizitatoare a strans sase puncte si un golaveraj de 5-8, astfel ca este a 13-a in clasament, cu doua pozitii peste zona retrogradabila, dar cu patru puncte avans. Doau remize au oaspetii in cele doua deplasari de pana acum.
Pariuri Teplice vs Ceske Budejovice
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Teplice s-a impus in fata adversarilor de astazi de doua ori in ultimele doua meciuri jucate acasa, lucru pe care ne asteptam sa-l repete si in aceasta etapa, mai ales ca cei de la Ceske Budejovice sunt nou-promovati in Synot Liga.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,