Meciul zilei – 02.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Teplice vs Ceske Budejovice (02.09.2014) – ora 19:00
meciul zilei2Pentru ziua de marti, 2 Septembrie, am ales drept meciul zilei din prima liga a Cehiei, de la partida dintre Teplice si Ceske Budejovice, partida ce va incepe la ora 19:00.
Ultimele doua partide directe s-au jucat in 2013, ambele pe acest teren, si ambele fiind castigate de Teplice, scor 3-0 si 4-0.
Teplice Ceske Budejovice
Echipa gazda poate fi considerata net superioara din toate punctele de vedere, pornind si ca favorita la toate agentiile de pariuri. Dupa cinci etape in campionat, Teplice nu a pierdut nici o partida, insa nici nu a rupt gura targului, bifand o singura victorie si patru rezultate de egalitate. Cu sapte puncte si un golaveraj de 6-5 Teplice se afla pe locul zece in clasament. Ceske Budejovice in schimb este o formatie nou-promovata in Synot Liga, iar pana acum pare sa faca fata provocarii de a se salva de la retrogradare. Echipa vizitatoare a strans sase puncte si un golaveraj de 5-8, astfel ca este a 13-a in clasament, cu doua pozitii peste zona retrogradabila, dar cu patru puncte avans. Doau remize au oaspetii in cele doua deplasari de pana acum.
Pariuri Teplice vs Ceske Budejovice
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Teplice s-a impus in fata adversarilor de astazi de doua ori in ultimele doua meciuri jucate acasa, lucru pe care ne asteptam sa-l repete si in aceasta etapa, mai ales ca cei de la Ceske Budejovice sunt nou-promovati in Synot Liga.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,