Meciul zilei – 02.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 2 December, 2013. Postat in Meciul Zilei

Lazio vs Napoli (02.12.2013) – ora 22:00
Introducere
meciul zilei2Lazio si Napoli vor incheia etapa cu numarul 14 din Serie A, in aceasta seara de la ora 22:00, meciul anuntandu-se extrem de interesant si echilibrat, lucru reliefat si de cotele oferit de agentii. Este greu de spus cine pleaca cu prima sansa, balanta fiind extrem de putin inclinata in favoarea napoletanilor.
Din 2012 pana in prezent cele doua echipe s-au intalnit de trei ori. Fiecare a castigat cate un meci, in timp ce un alt joc s-a incheiat nedecis.
Lazio
Napoli
Lazio vine dupa patru meciuri fara infrangere in toate competitiile, insa in campionat sta ceva mai slab, avand trei remize si un esec in precedentele patru etape. Stefan Radu si colegii sai ocupa doar pozitia a noua la ora actuala, mult sub pretentiile echipei, cu un total de 17 puncte si un golaveraj de 17-17. Un eventual succes in acest meci i-ar duce pe romani pe locul sapte, la patru puncte de locurile de Europa.
De partea cealalta, Napoli are nevoie de victorie ca de aer, avand in vedere ca a pierdut deja destul de multe puncte in lupta pentru titlu cu Roma si Juventus. Higuain si colegii sai au doua infrangeri in ultimele doua etape, iar un succes i-ar mentine tot pe locul trei, insa ar ajunge la trei puncte de Roma (locul doi) si la sase liderul Juventus.
Pariuri Lazio vs Napoli
Info pariuri sportive: X2 @ 1.44
  • Am ales sa mergem pe mana oaspetilor, insa ne-am acoperit cu un X2, cota fiind una acceptabila si in acest caz. Suntem de parere ca forma slaba a lui Lazio in campionat va conta destul de mult, plus ca Napoli are lotul ceva mai solid.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!