Meciul zilei – 02.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 December, 2014. Postat in Meciul Zilei

Las Palmas vs Celta Vigo (02.12.2014) – ora 20:00
meciul zilei2Astazi de la ora 23:00 va avea loc un meci foarte interesant in cadrul 16-imilor de finala din Coppa del Rey. Las Palmas va primi vizita celor de la Celta Vigo, cotele fiind foarte echilibrate in acest moment, desi oaspetii pot fi considerati superiori la majoritatea capitolelor.
Las Palmas Celta Vigo
La agentiile de pariuri echipa gazda are usor sansa a doua. Las Palmas traverseaza totusi o perioada foarte buna, fiind neinvinsa in ultimele noua partide, perioada in care a obtinut cinci victorii si patru remize. In faza precedenta a competitiei Las Palmas a trecut de Numancia, scor 2-0. Echipa gazda are sase victorii si doua rezultate de egalitate in cele opt meciuri din acest stagiune jucate pe propria arena. Celta Vigo a avut un inceput de sezon exceptional, tinand pasul o perioada cu echipele din Spania care se bat la locurile de Champions League. Oaspetii au pierdut insa ultimele doua partide de campionat, iar forma lor a scazut considerabil. Defensiva este totusi una de apreciat, cu numai doua goluri incasate in precedentele cinci jocuri oficiale. Sase deplasari au bifat oaspetii, pierzand una singura.
Pariuri Las Palmas vs Celta Vigo
Info pariuri sportive: X2 @ 1.38

  • Las Palmas este intr-o forma mai buna, insa ne asteptam ca diferenta de valoare dintre cele doua loturi sa isi spuna cuvantul, iar Celta Vigo sa nu piarda deplasarea de diseara.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!