Meciul zilei – 03.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 January, 2014. Postat in Meciul Zilei

Malawi vs Zimbabwe (03.01.2014) – ora 19:00
meciul zilei2Malawi si Zimbabwe se vor intalni intr-o zi de vineri saraca din punct de vedere al ofertei pentru pariori, iar noi am decis ca acesta poate fi considerat meciul zilei. Partida va avea loc de la ora 19:00 si se anunta foarte stransa.
De doua ori s-au intalnit cele doua formatii in anul recent incheiat, de fiecare data oferind cate un egal, scor 1-1 in ambele partide.
MalawiZimbabwe
Malawi nu a mai disputat un meci din luna Septembrie a anului 2013, atunci cand a fost invinsa de Nigeria, scor 2-0 in deplasare. Gazdele au inregistrat ultima victorie in August, scor 0-1 pe terenul celor din Rwanda. Ultima victorie a gazdelor pe teren propriu a fost in Iunie 2012, scor 2-0 in fata celor din Chad.De cealalta parte se afla selectionata din Zimbabwe, o selectionata neinvinsa in ultimele sase partide disputate, fie oficiale, fie amicale. Oaspetii au bifat trei victorii si trei remize in ultimele sase jocuri, printre adversari fiind si nationala Africii de Sud (victorie 1-2 in deplasare). Zimbabwe a bifat trei victorii in ultimele trei deplasari.
Pariuri Malawi vs Zimbabwe
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri

  • Nici una dintre cele doua tabere nu are posibilitati prea multe din punct de vedere ofensiv, plus ca in cele doua intalniri directe din 2013 am vazut de fiecare data partide cu maxim doua reusite, lucru la care ne asteptam si de aceasta data.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!