Meciul zilei – 03.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 2 February, 2017. Postat in Meciul Zilei

Hamburger vs Leverkusen (03.02.2017) – ora 21:30
meciul zilei2Hamburger SV si Bayer Leverkusen vor fi puse fata in fata vineri seara de la ora 21:30 in meciul de deschidere al etapei cu numarul 19 din Germania Bundesliga. Pare sa fie cel mai tare meci al zilei, asa ca nu trebuie trecut cu vederea.
HamburgerLeverkusen
Echipa gazda se zbate si anul acesta in subsolul clasamentului, luptand sa ramana in Bundesliga. Momentan, Hamburger este pe loc de retrogradare, pe locul 17 mai exact, cu 13 puncte si un golaveraj de 15-35. Echipa se prezinta rusinos atat in ofensiva, cat si in aparare, golaverajul vorbind de la sine practic.Leverkusen se prezinta aici dupa un parcurs oscilant in campania curenta a Bundesligii. Dupa 18 etape, oaspetii au reusit sa bifeze doar sapte victorii, trei remize si nu mai putin de opt esecuri. Bayer este pe un modest loc noua in momentul de fata, cu 24 de puncte. Obiectivul este Top 4, insa diferenta este de sapte puncte in acest moment.
Pariuri – Hamburger vs Leverkusen 
Info pariuri sportive Gol in repriza 1 @ 1.34

  • Hamburger si Leverkusen sunt doua echipe care nu prea mai au ce pierde, iar victoria este obligatorie pentru ambele dintre ele. Mizam pe un meci deschis, cu gol inca din prima repriza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!