Meciul zilei – 03.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 March, 2014. Postat in Meciul Zilei

Arouca vs Academica (03.03.2014) – ora 22:00
meciul zilei2Cea de-a 21-a etapa din Portuguese Liga se va incheia astazi odata cu meciul dintre Arouca si Academica, meci ce va avea loc la ora 22:00. Cotele sunt echilibrate si nimic nu anunta o ploaie de goluri diseara.
Partida tur dintre cele doua formatii a avut loc pe 28 Septembrie pe terenul celor de la Academica si s-a incheiat fara gol.
Arouca Academica
Arouca vine dupa cinci etape in care nu a cunoscut gustul victoriei, bifand o infrangere urmata de patru remize consecutive. Echipa gazda duce o lupta grea pentru evitarea retrogradarii, avand doar trei puncte peste linia de plutire. Cu 19 puncte in dreptul ei si un golaveraj de 19-26, Arouca se afla pe locul 13, avand o medie de sub un gol marcat pe etapa pana in acest moment. Pe de alta parte, nici forma celor de la Academica nu este una de laudat, cu trei remize si un esec in ultimele patru etape. Oaspetii stau ceva mai bine in clasament, pe locul 10, cu 24 de puncte. Totusi Academica are cea mai slaba ofensiva dupa cea a lui Belenenses, golaverajul echipei fiind de doar 12-21. Trebuie preciat ca de la locul 5 in jos nimeni nu are o defensiva atat de buna.
Pariuri Arouca vs Academica
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.44

  • Se intalnesc doua dintre echipele cu cele mai slabe ofensive din Portugalia, iar in aceasta situatie, este firesc sa ne asteptam la un duel cu putin reusite in acest ultim joc al etapei.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,