Meciul zilei – 03.03.2015

Bilet realizat de Pariuri in 3 March, 2015. Postat in Meciul Zilei

Hull vs Sunderland (03.03.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Hull City si Sunderland sunt doua dintre formatiile care lupta pentru evitarea retrogradarii in Premier League. Acestea vor fi adversare diseara de la ora 21:45 in cadrul etapei a 28-a, fiind un meci de sase puncte intre doua vecine de clasament.
Hull Sunderland
Tigrii de la Hull City vin dupa infrangerea suferita etapa trecuta, scor 0-1 pe Britannia Stadium contra lui Stoke City. Echipa gazda este la ora actuala pe locul 15, unde era si inaintea etapei precedente, cu 26 de puncte si cu un golaveraj de 25-36, la doar patru lungimi deasupra zonei de retrogradare. Vor lipsi de la Hull City Snodgrass, Rosenior si Chester, toti trei accidentati.

Echipa probabila Hull City:
McGregor
Dawson, Bruce, McShane
Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Meyler, Robertson
N’Doye, Hernandez

De partea cealalta a baricadei se afla Pisicile Negre de la Sunderland, echipa care nu se afla intr-o situatie tocmai stralucita. Oaspetii au 25 de puncte si un golaveraj de 22-38, cifre care ii plaseaza pe locul 16 momentan, la numai trei puncte in fata primului loc retrogradabil. Sunderland e obisnuita cu astfel de finaluri de sezon, in stagiunea precedenta salvandu-se la limita dupa un program infernal.

Echipa probabila Sunderland:
Pantilimon
Reveillere, O’Shea, Brown, Aanholt
Cattermole
Buckley, Gomez, Larsson, Wickham
Defoe

Pariuri Hull vs Sunderland
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.53

  • Ne asteptam la un meci strans si echilibrat astazi intre Hull City si Sunderland, doua echipe vecine de clasament, dupa cum am spus. Cele doua nu se descurca tocmai admirabil la nivel ofensiv, ambele avand o medie de sub un gol marcat pe meci pana acum.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!