Meciul zilei – 03.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 3 April, 2017. Postat in Meciul Zilei

Astra vs Viitorul (03.04.2017) – ora 20:30
meciul zilei2Astra si Viitorul vor fi puse fata in fata diseara de la ora 20:30 in cea de-a treia etapa a play-off-ului Ligii 1. Meciul va incheia etapa, gazdele avand usor prima sansa, insa victoria este mult mai importanta pentru oaspeti.
Astra Viitorul
Astra are 23 de puncte in acest moment, iar cu o victorie diseara s-ar apropia la patru puncte de lider. Sumudica si ai lui au bifat doar un egal si un esec in play-off pana acum, asa ca inca un pas gresit i-ar scoate din lupta pentru titlu in mare masura. Astra a eliminat-o din Cupa Romaniei pe Viitorul saptamana trecuta, 3-1 in deplasare. Dupa esecul din cupa, oaspetii se gandesc la revansa, plus ca Liga 1 este obiectivul principal si se mobilizeaza altfel. Hagi si elevii sai au nevoie de victorie pentru a reface diferenta de trei puncte fata de locul doi. Momentan, Viitorul este singura echipa fara esec in play-off, bifand un egal si un succes in primele doua meciuri.
Pariuri – Astra vs Viitorul
Info pariuri sportive X2 @ 1.65

  • Viitorul a pierdut acum cateva zile meciul contra Astrei din cupa, insa in campionat se mobilizeaza altfel, acesta fiind obiectivul principal, asa ca ne asteptam sa nu piarda diseara.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!