Meciul zilei – 03.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 May, 2014. Postat in Meciul Zilei

Stuttgart vs Wolfsburg (03.05.2014) – ora 16:30
meciul zilei2Am ales meciul zilei de azi, 3 Mai, din Germania Bundesliga, etapa 33, penultima a campionatului. Stuttgart va disputa un meci aproape fara miza in fata lui Wolfsburg, echipa care trebuie sa castige pentru a spera in continuare cu sanse foarte mari la locul patru.
In tur verzii s-au impus cu 3-1. Tot acestia au castigat si ultima deplasare la Stuttgart, scor 1-0 in August 2012.
Stuttgart Wolfsburg
Stuttgart s-a trezit cam tarziu, dar a fost de ajuns sa se salveze, avand in ultimele cinci etape doua victorii si doua remize. Svabii sunt pe locul 15 in acest moment, cu 32 de puncte si un golaveraj de 48-49. Maxim si compania au cinci puncte peste locul de baraj ocupat de Hamburg si sase peste zona ce retrogradeaza direct in Bundesliga 2. Astfel, e greu de crezut ca echipa gazda mai poate trai periculos in ultimele doua runde. Wolfsburg de cealalta parte a baricadei, dupa cum am spus, se afla in continuare cu sanse bune in lupta pentru obtinerea locului patru, ultimul de Champions League. Formatia vizitatoare este momentan a cincea, cu 54 de puncte, la doar un puncte in spatele lui Leverkusen si la patru puncte de podium. Golaverajul de 58-48 nu este unul impresionant, ofensiva fiind stalpul de baza al echipei in aceasta stagiune.
Pariuri Stuttgart vs Wolfsburg
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.40

  • Pentru acest meci ne-am orientat catre un pariu conform caruia ambele echipe vor marca, dat fiind faptul ca ambele stau bine in ofensiva, plus ca nu exceleaza nici una in aparare. Mai mult decat atat, cele doua au oferit si in tur un adevarat spectacol.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,