Meciul zilei – 03.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

Cehia vs Austria (03.06.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Meciul dintre Cehia si Austria de diseara, ora 21:30, este printre cele mai interesante si echilibrate ale acestei zile, astfel ca am ales sa il incadram in categoria Meciul Zilei.
Partida va avea loc pe Andruv Stadion din Olomouc, Cehia, iar gazdele sunt usor in pole-position la pariuri.
CehiaAustria
Cehii nu vor participa la Cupa Mondiala din Brazilia, in ciuda finalului bun de campanie, cu doua victorii in ultimele doua meciuri. De atunci a urmat un amical in 2013, castigat cu 2-0 in fata Canadei, si doua amicale in acest an, ambele incheiate la egalitate cu acelasi scor, 2-2, acasa in fata Norvegiei si in deplasare cu Finlanda. Ultimele trei meciuri acasa ale cehilor au oferit in medie fix trei goluri pe meci.Pe de alta parte, nici Austria nu si-a obtinut biletul catre Rio si va vedea Mondialul de acasa. La fel ca adversara de diseara, austriecii au incheiat anul 2013 cu doua victorii, iar in 2014, dupa doua meciuri bifate, au obtinut doua remize, 1-1 acasa cu Uruguay si tot 1-1 acasa contra Islandei. Fiecare din ultimele cinci deplasari pentru Austria a oferit cel putin trei goluri pe meci.
Pariuri Cehia vs Austria
Info pariuri sportive: Peste 1.5 goluri @ 1.36

  • Desi meciul se anunta strans si echilibrat, ultimele rezultate ale celor doua tabere ne arata ca putem merge fara emotii pe un pariu conform caruia sa vedem minim doua reusite in acest joc.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,