Meciul zilei – 04.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 4 February, 2017. Postat in Meciul Zilei

Dortmund vs RB Leipzig (04.02.2017) – ora 19:30
meciul zilei2Unul dintre cele mai tari meciuri programate astazi este cu siguranta cel dintre Borussia Dortmund si RB Leipzig din cea de-a 19-a etapa a Bundesligii. Fluierul de start se va auzi la ora 19:30, ora Romaniei.
DortmundRB Leipzig
Borussia Dortmund este dornica de revansa dupa esecul din tur, scor 0-1 in deplasare. BVB nu mai spera la titlu, fiind doar a patra clasata, cu 31 de puncte, 14 in minus fata de liderul Bayern. Locul doi poate fi insa un obiectiv in continuare, iar o victorie astazi i-ar apropia pe gazde la opt puncte de Leipzig, revelatia stagiunii.De cealalta parte, Leipzig este supriza placuta din aceasta editie a Bundesligii, fiind o nou-promovata. Echipa se afla pe locul doi in clasament, cu 42 de puncte, doar trei in minus fata de liderul Bayern. Daca vor trece si de acest test, oaspetii ar trebui luati serios in considerare cand vine vorba de lupta la titlu.
Pariuri – Dortmund vs RB Leipzig 
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 1.65

  • Mizam pe un meci spectaculos intre doua dintre cele mai ofensive trei formatii ale Bundesligii. Asadar, ne putem astepta la un meci deschis, cu goluri in ambele porti.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,