Meciul zilei – 04.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 3 June, 2016. Postat in Meciul Zilei

Franta vs Scotia (04.06.2016) – ora 22:00
meciul zilei2Una dintre atractiile principale ale zilei de Sambata le va avea ca protagoniste pe Franta si Scotia, cele doua urmand sa fie adversare de la ora 22:00. E limpede ca francezii pornesc cu prima sansa, fiind superiori la orice capitol.
Franta Scotia
Desi a lasat o multime de jucatori buni acasa, Deschamps are totusi un lot solid, mai ales in ofensiva, dovada ca Franta a marcat de zece ori in trei meciuri anul acesta. Gazda Europeanului din acest an a castigat toate acele meciuri, insa a suferit in defensiva, primind cate doua goluri pe meci. De precizat si faptul ca francezii s-au impus in ultimele cinci jocuri de acasa. Scotia se prezinta la acest meci dupa esecul contra Italiei, scor 0-1 in urma cu cateva zile. Echipa a intrerupt astfel o serie de trei succese la rand, chiar fara gol primit. Scotienii nu vor luat parte la Euro 2016 dupa ce au terminat pe locul patru in calificari, intr-o grupa destul de grea, cu Germania, Polonia si Irlanda, primele trei clasate, toate calificate la Euro.
Pariuri – Franta vs Scotia
Info pariuri sportive Franta -1.0 HA @ 1.40

  • Nu exista dubii in acest moment vis a vis de echipa superioara aici, asa ca ne asteptam ca Franta sa se impuna destul de clar. Totusi daca o va face la fix un gol diferenta, atunci miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!