Meciul zilei – 04.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 4 November, 2016. Postat in Meciul Zilei

Montpellier vs Marseille  (04.11.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Montpellier si Olympique Marseille vor deschide cea de-a 12-a etapa din Franta Ligue 1, meciul fiind programat diseara de la ora 21:45, ora Romaniei. Cotele sunt foarte echilibrate si se anunta un meci destul de echilibrat.
MontpellierMarseille
Montpellier este formatia cu cea mai slaba aparare din Ligue 1 la ora actuala, singura cu o medie de peste doua goluri primite pe meci. Formatia gazda este pe locul 16, cu un total de 11 puncte in dreptul ei, golaverajul de 16-25 nefiind tocmai de apreciat. Un singur punct au gazdele peste linia de plutire.Olympique Marseille n-a cunoscut gustul infrangerii in ultimele cinci etape, dand ceva semne de revenire dupa ce vechii patroni au vandut clubul. OM se afla pe locul zece momentan, mult sub pretentiile unui brand precum Marseille. Cifrele echipei nu sunt impresionant, cu 14 puncte si un golaveraj de 11-10.
Pariuri – Montpellier vs Marseille 
Info pariuri sportive Peste 1,5 goluri @ 1.35

  • Am ales sa nu riscam foarte mult pe acest meci, asa ca nici cota nu este una foarte tentanta. Mizam pe cel putin doua reusite in partida dintre Montpellier si Marseille, mai ales ca echipa gazda are o defensiva dezastruoasa.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,