Meciul zilei – 04.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 December, 2014. Postat in Meciul Zilei

Cadiz vs Villarreal (04.12.2014) – ora 21:00
meciul zilei2Diseara de la ora 21:00, Villarreal se va deplasa pe terenul lui Cadiz pentru mansa tur a 16-imilor de finala din Copa del Rey. Aruncand o privire peste cotele oferite de agentii, oaspetii pornesc clar cu prima sansa, fiind net superiori la orice capitol in acest moment.
Cadiz Villarreal
Cadiz evolueaza in prezent in Segunda Division B – Grupa 4, fiind pe locul trei in clasament. Echipa vine dupa o victorie notabila, scor 3-0 acasa cu Lucena, ultima clasata in campionatul intern. Cadiz nu traverseaza tocmai o perioada slaba, pierzand un singur meci din ultimele zece, iar pe teren propriu este neinvinsa in meciurile oficiale din aceasta stagiune. Cotati cu 1.45 la Sportingbet, oaspetii au prima sansa in mod limpede. Villarreal este o formatie de Primera Division care se lupta si in acest sezon pentru un loc de Europa League. Plus de asta, submarinul galben este si in carile calificarii in primavara europeana. Forma de moment a oaspetilor este una buna, cu doua victorii si doua remize in precedentele patru partide.
Pariuri Cadiz vs Villarreal
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.45

  • Intre cele doua tabere nu exista termen de comparatie la ora actuala, iar noi ne asteptam sa vedem diferenta dintre acestea si pe tabela de marcaj, printr-o victorie a submarinului galben.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!