Meciul zilei – 05.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 5 January, 2016. Postat in Meciul Zilei

Genoa vs Sampdoria (05.01.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Genoa si Sampdoria vor oferi primul meci al celei de-a 18-a etape din Italia Serie A. Meciul este programat sa se joace diseara de la ora 21:45, ora Romaniei, iar cotele sunt destul de echilibrate in momentul de fata.
GenoaSampdoria
Genoa se afla in corzi, venind dupa patru infrangeri la rand in Serie A, fiind practic singura in aceasta situatie din Serie A. Gazdele au picat in clasament pana pe locul 17, primul de deasupra zonei de retrogradare, cu 16 puncte si un golaveraj de 15-23, ofensiva ramanand marea problema. In ultimele doua luni si jumatate, Genoa a castigat un singur meci, cel cu Sassuolo de acasa, de pe 22 Noiembrie.De cealalta parte, nici Sampdoria nu a impresionat in ultima perioada, dar echipa da semne de revenire, dovada ca a obtinut patru puncte in ultimele doua etape de campionat. Oaspetii sunt pe locul 14 in clasamentul din Serie A, cu 20 de puncte si un golaveraj de 24-26. Desi atacul se prezinta destul de bine, marea problema o regasim in defensiva cand vine vorba de oaspeti.
Pariuri – Genoa vs Sampdoria 
Info pariuri sportive  X2 @ 1.67

  • Derby-ul dintre Genoa si Sampdoria se anunta unul pe cinste, iar oaspetii au oarecum prima sansa, tinand cont si de faptul ca Genoa traverseaza o perioada dezastruoasa.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,