Meciul zilei – 05.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 5 January, 2015. Postat in Meciul Zilei

Burnley vs Tottenham (05.01.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Burnley si Tottenham vor fi adversare diseara de la ora 21:45 in cadrul unei partide de FA Cup, cele doua cluburi de Premier League luptand pentru calificarea in 16-imile cupei. La pariuri oaspetii au prima sansa, insa cotele nu sunt extrem de dezechilibrate.
Burnley Tottenham
Burnley vine dupa patru meciuri fara victorie, toate in campionat, cu doua esecuri, urmate de doua remize. Echipa a marcat de cinci ori in ultimele doua jocuri, dar a si incasat la fel de multe, scotand un egal cu Man City, 2-2, si un altul cu Newcastle, 3-3, ambele partide fiind jucate in deplasare. Pe teren propriu, Burnley a pierdut o singura data in ultimele doua luni de zile, 0-1 acum zece zile cu Liverpool. Tottenham este una dintre cele mai in forma echipe ale momentului in fotbalul englez, cu cinci succese si un rezultat de egalitate in precedentele sase partide. Echipa a castigat si ultimele doua deplasari, 2-1 atat in fata lui Swansea, cat si in fata lui Leicester. Chiriches si ai lui au dat piept cu Burnley sezonul asta si in campionat, castigand cu 2-1 pe White Hart Lane.
Pariuri Burnley vs Tottenham
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.83

  • La ora actuala Sportingbet ofera poate cea mai buna cota de pe piata pentru acest pronostic. Ne asteptam ca forma buna a oaspetilor sa continue, asa cum ne asteptam ca Burnley sa nu depaseasca inca perioada dificila.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!