Meciul zilei – 05.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 5 March, 2017. Postat in Meciul Zilei

Pandurii vs Dinamo (05.03.2017) – ora 20:30
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri de astazi pare sa fie cel dintre Pandurii Tg. Jiu si Dinamo Bucuresti. Lovitura de start va fi data la ora 20:30, fiind un duel crucial pentru elevii lui Cosmin Contra.
Pandurii Dinamo
Pandurii este in cadere libera, indreptandu-se cu pasi reprezi catre liga secunda. Oltenii au 19 puncte si un golaveraj de 24-40, dispunand de penultima aparare din Liga 1. Gorjenii au pierdut cu scorul 0-4 in meciul tur si nu trebuie omis nici faptul ca ultimele patru meciuri contra lui Dinamo din postura de gazda nu le-au adus vreo victorie. Dupa cum spuneam, Dinamo are nevoie de victorie cu orice pret diseara pentru a intra in play-off-ul Ligii 1. Echipa pregatita de Cosmin Contra este pe locul sapte momentan, cu 38 de puncte, insa depinde doar de ea daca va intra in play-off. Orice alt rezultat in afara victoriei i-ar lasa pe caini sub locul sase, ceea ce ar reprezenta un dezastru.
Pariuri – Pandurii vs Dinamo 
Info pariuri sportive 2 solist @ 1.38

  • Probabil toata lumea se asteapta ca Dinamo sa obtina cele trei puncte diseara, fiind obligata sa castige pentru a intra in play-off. Mizam si noi pe 2 solist, cota oferita de Unibet fiind una destul de buna in conditiile actuale.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!