Meciul zilei – 05.04.2019

Bilet realizat de bonus in 5 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Dinamo Bucuresti – Concordia Chiajna

A treia victorie a dinamovistilor in Grupa de retrogradare este asteptata in aceasta seara in care gruparea bucuresteana va intalni pe Concordia Chiajna intr-un duel in care jucatorii lui Mircea Rednic sunt favoriti. Dinamo a castigat ultimele 3 partide disputate pe teren propriu, iar una dintre victime a fost chiar formatia din Chiajna care a fost surclasata cu scorul de 2-1 intr-o partida disputata la inceputul lunii martie.

Concordia inca nu a inregistrat nici o victorie in 2019, ocupand ultimul loc in clasamentul Ligii I cu sanse tot mai putine ca jucatorii oaspetilor sa evite retrogradarea in acest sezon. Dinamo a demonstrat in primele meciuri ale acestei faze finale a campionatului ca inca reprezinta o echipa cu pretentii care dispune de jucatori de calitate ce pot face diferenta in momentele dificile.

Cel mai eficient s-a dovedit Mattia Montini, un atacant itaian care a marcat si in ultima etapa pentru Dinamo si este unul dintre favoritii caselor de pariuri la inscrierea unei noi reusite in partida de astazi. Diferentele dintre cele doua adversare sunt evidente si astazi propunem pariorilor sa mizeze pe un succes al dinamovistilor pentru care agentiile de pariuri acorda cota 1.60, un pronostic pe care nu il puteti rata avand in vedere avantajele gazdelor si perioada dificila prin care trece Concordia Chiajna.