Meciul zilei – 05.05.2019

Bilet realizat de bonus in 5 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Universitatea Craiova – FCSB

Putine meciuri de astazi vor fi la fel de tensionate ca cel dintre FCSB si Universitatea Craiova, doua rivale istorice care se lupta pentru a doua pozitie din Liga I. Diferenta dintre cele doua echipe este de doar 3 puncte in acest moment si trebuie sa va amintim ca FCSB a obtinut o singura victorie in toate deplasariile din 2019. Atmosfera de pe noul stadion Ion Oblemenco va fi una incendiara, fanii olteni se asteapta ca Devis Mangia si jucatorii sai sa obtina o victorie la fel ca si in partida din sezonul normal, atunci cand Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 desi a fost condusa la pauza cu scorul de 1-0.

Celelalte doua partide din acest sezon au reprezentat un spectacol fotbalistic pentru microbisti deoarece FCSB s-a impus in ambele intalniri cu scorul de 3-2. Presiunea va fi mai mare in aceasta seara pentru gruparea bucuresteana deoarece un eventual esec in deplasarea de astazi ar reduce drastic sansele ca ros-albastrii sa mai ajunga pe prima pozitie a clasamentului.

De altfel, nu trebuie sa uitam ca sunt deja 3 ani de cand FCSB nu a castigat nici un trofeu, iar pentru pariori proprunem varainta de sub 2.5 goluri cotata cu 1.80 deoarece ambele formatii vor incerca sa ofere adversarilor cat mai putine ocazii de a marca.