Meciul zilei – 05.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 5 June, 2016. Postat in Meciul Zilei

Slovenia vs Turcia (05.06.2016) – ora 21:15
meciul zilei2Avem cateva meciuri amicale foarte interesante astazi, iar ultimul de pe lista le va pune fata in fata pe Slovenia si Turcia, urmand ca lovitura de start sa fie data la ora 21:15. Cotele sunt destul de echilibrate, usor de partea oaspetilor.
Slovenia Turcia
Desi a lasat o multime de jucatori buni acasa, Slovenii nu au reusit sa se califice la Euro 2016, asta dupa ce au pierdut barajul cu Ucraina, scor 0-2 in deplasare si 1-1 acasa. Echipa vine dupa amicalul disputat la inceputul saptamanii pe terenul Suediei, reusind sa scoata o remiza alba, desi era vazuta cu sansa a doua. Slovenia n-a mai pierdut acasa din Iunie 2015, bifand de atunci doua succese si doua remize.  De cealalta parte, Turcia a reusit sa obtina calificarea la Euro 2016 dupa ce a terminat pe pozitia a treia in calificari, fiind insa cea mai buna trupa de pe locul trei. Echipa a aratat o crestere remarcabila in ultimul an de zile, asa ca exista acum asteptari destul de importante si la turneul final din Franta, turneu care va incepe vinerea viitoare cu meciul dintre Franta si Romania.
Pariuri – Slovenia vs Turcia
Info pariuri sportive X2 @ 1.34

  • La prima vedere turcii sunt usor superiori, avand mai toate argumentel de partea lor. Mizam pe cel putin un egal scos de acestia, desi nici Slovenia nu trebuie neglijata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,