Meciul zilei – 06.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 6 February, 2016. Postat in Meciul Zilei

Atletico Madrid vs Eibar (06.02.2016) – ora 17:00
meciul zilei2Primul meci programat astazi in Primera Division va avea loc de la ora 17:00 pe Vicente Calderon, acolo unde Atletico Madrid si Eibar vor fi adversare. Meciul face parte din cea de-a 23-a etapa a campionatului, iar gazdele au prima sansa.
Atletico MadridEibar
Madrilenii n-au aratat deloc rau in acest sezon, dar nu se afla in cea mai buna forma acum, castigand un singur punct in ultimele doua etape. Atletico Madrid este pe locul doi, cu 48 de puncte, la trei lungimi de Barcelona, care are si un meci in minus disputat. Gazdele se lauda cu golaveraul de 31-10, avand de departe cea mai solida aparare din La Liga si in acest sezon.Eibar se lauda cu un atac impresionant, doar Real Madrid (64) si Barcelona (54) reusind sa inscrie mai multe goluri pana acum. Oaspetii sunt pe locul opt, cu 33 de puncte si un golaveraj de 35-28, neavand emotii legate de retrogradare. Oaspetii sunt la un singur punct de Top 6, insa ar fi prea devreme sa spunem ca acestia se gandesc la o eventuala in Europa League.
Pariuri – Atletico Madrid vs Eibar 
Info pariuri sportive  1 @ 1.40

  • Nu exista dubii vis a vis de echipa mai buna aici, iar Atletico Madrid are prima sansa in mod clar. Ne asteptam ca trupa lui Simeone sa-si confirme superioritatea aici, cota fiind una acceptabila in momenul de fata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,