Meciul zilei – 06.04.2019

Bilet realizat de bonus in 6 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Bayern Munchen – Borussia Dortmund

Aceasta zi de sambata ofera microbistilor mai multe derby-uri incinse dar nici unul nu va avea acelasi impact ca cel dintre Bayern Munchen si Borussia Dortmund, doua formatii care se afla in lupta directa pentru castigarea titlului de campioana a Germaniei. In ultimele 6 sezoane Bayern a fost incoronata de fiecare data cea mai buna echipa din Bundesliga, dar in acest an Borussia Dortmun pare mai pregatita sa opreasca aceasta hegemonie.

Borussia a inceput foarte bine acest sezon dar au pierdut mai multe puncte dupa pauza de iarna, iar eliminarea din UEFA Champions League ii va obliga pe jucatorii pregatiti de Lucien Favre sa se concentreze si mai mult pe meciurile din campionat. Dortmund a profitat de pasul gresit facut de Bayern etapa precedeta si acum se afla pe primul loc din clasament cu un avantaj de 2 puncte fata de marea rivala.

Borussia a reusit sa se impuna si in partida din tur cu scorul de 3-2, insa acum va fi mai dificil sa repete aceasta performanta deoarece Bayern este o echipa greu de invins atunci cand evolueaza in fata propriilor fani. Asadar, in duelul de la 19:30 vom vedea la lucru cei mai buni jucatori din campionatul german, iar cel mai indicat pronostic este varianta de peste 3.5 goluri marcate cotata cu 2.05 deoarece ambele formatii vor adopta o tactica ofensiva.