Meciul zilei – 06.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 August, 2014. Postat in Meciul Zilei

G. Segoviana vs Getafe (06.08.2014) – ora 21:00
meciul zilei2Cosmin Contra si elevii sai vor sustine cel de-al patrulea amicale al acestei veri, miercuri seara de la ora 21:00 in fata unei trupe de liga inferioara, si anume G. Segoviana. Getafe este favorita certa la pariuri in acest duel, primul din istorie intre cele doua cluburi.
G. SegovianaGetafe
G. Segoviana este o formatie din Segunda Division B – Grupa 2, aceasta nefiind foarte activa pe parcursul acestei veri. Sansele gazdelor la pariuri sunt foarte mici, asa cum era de asteptat, bet365 oferind o cota de 7.00 pentru un eventual succes al acestora si o cota de 6.50 pentru un rezultat de egalitate. Segoviana nu s-a impus niciodata in ultimele cinci partide disputate acasa.Getafe de partea cealalta a baricadei vine la acest meci din postura favoritei, cu o cota de 1.22 pentru victorie. Trupa de la marginea capitalei a bifat doua victorii si un esec in meciurile de pregatire, printre victime aflandu-se si Stuttgart, formatie din Bundesliga. Contra l-a pierdut in aceasta vara pe Ciprian Marica, atacant de baza in stagiunea precedenta, romanul contribuind si el la salvarea de la retrogradare.
Pariuri G. Segoviana vs Getafe
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.67

  • Getafe nu este tocmai o formatie de incredere la pariuri, insa in fata unei formatii inferioara din toate punctele de vedere ne asteptam sa se impuna fara prea multe batai de cap, preluandu conducerea inca din prima repriza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,