Meciul zilei – 06.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Dinamo Zagreb vs Salzburg (06.10.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Dinamo Zagreb isi joaca probabil ultima sansa de a ajunge in 16-imile de finala ale Europa League, iar pentru asta a ramane in cartile calificarii are nevoie de victorie joi seara in fata lui Salzburg. Meciul va avea lovitura de start la ora 20:00, ora Romaniei.
Dinamo Zagreb Salzburg
Dinamo Zagreb a inceput cu dreptul aceasta campanie, castigand primul meci din grupa. Lider la momentul respectiv, pentru croati au urmat doua esecuri, iar campioana din 1. HNL a ajuns a treia in Grupa D, la patru puncte de locurile ce duc in primavara europeana. Trebuie precizat ca Dinamo Zagre are un golaveraj pozitiv de 7-6, cinci dintre goluri fiind marcate in poarta vice-campioanei Romaniei, Astra. Salzburg vine la aceasta partida din postura echipei cu cele mai bune cifre in Grupa D. Campioana Austriei a inregistrat un egal si doua victorii pana acum, fiind liderul grupei cu sapte puncte, la egalitate cu Celtic Glasgow, dar cu un golaveraj mai bun, de 8-5. Salzburg are cel mai bun atac din grupa la ora actuala si vine dupa cinci deplasari la rand in toate competitiile fara esec.
Pariuri Dinamo Zagreb vs Salzburg
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.44

  • Avand in vedere ca se intalnesc cele mai ofensive formatii ale Grupei D, ne asteptam sa vedem goluri si de-o parte si de alta, la fel ca acum doua saptamani cand Salzburg s-a impus cu 4-2. Cele doua cluburi au marcat impreuna 15 goluri in primele trei etape.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!