Meciul zilei – 06.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 December, 2014. Postat in Meciul Zilei

Elche vs Atletico Madrid (06.12.2014) – ora 17:00
meciul zilei2Sambata incepand cu ora 17:00, ora Romaniei, Atletico Madrid va incerca sa obtina toate cele trei puncte puse la bataie in deplasarea cu Elche, meciul facand parte din cadrul etapei a 14-a. Ramane de vazut daca oaspetii, mari favoriti, isi vor confirma superioritatea.
Elche Atletico Madrid
Elche este una dintre formatiile slabe ale acestui campionat, iar in acest ritm nu va avea prea multe sanse de salvare. La ora actuala gazdele ocupa penultimul loc in Primera Division, cu zece puncte si un golaveraj dezastruos de 12-27. Gazdele sunt tinuti sub linia de plutire doar de golaveraj, iar in acest moment putem spune ca doar Levante (28) are o defensiva mai fragila decat Elche in campionatul Spaniei. Campioana en-titre din Primera Division nu isi permite pasi gresiti, altfel risca sa piarda si mai mult contactul cu Real Madrid si Barcelona. Trupa de pe Vicente Calderon este a treia in Spania, cu 29 de puncte, la doua de Barca si la patru de real. Golaverajul trupei lui Diego Simeone este 25-12, avand al treilea atac si a doua defensiva din campionatul intern. Atletico a bifat doua victorii contra lui Elche sezonul trecut.
Pariuri Elche vs Atletico Madrid
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.53

  • Cota oferita de Sportingbet pentru acest pariu este de 1.53 la ora actuala. Ne asteptam ca Atletico sa isi confirme superioritatea in fata echipei gazda, avand majoritatea argumentelor de partea ei.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!