Meciul zilei – 07.02.2015

Bilet realizat de Pariuri in 7 February, 2015. Postat in Meciul Zilei

Freiburg vs Dortmund (07.02.2015) – ora 16:30
meciul zilei2Freiburg si Dortmund vor fi adversare in aceasta dupa amiaza de la ora 16:30, meciul dintre cele doua urmand sa fie unul dintre cele mai interesante ale etapei curente in Bundesliga. Partida tur a avut loc pe 13 Septembrie, iar Dortmund s-a impus atunci, scor 3-1 acasa.
Freiburg Dortmund
Freiburg este una dintre formatiile care se lupta pentru evitarea retrogradarii. La ora actuala, echipa gazda ocupa locul 15 in Bundesliga, primul deasupra zonei rosii. Gazdele au reusit sa stranga doar 18 puncte in 19 etape si au un golaveraj negativ de 21-27. Freiburg a bifat doua victorii, cinci remize si doua meciuri pierdut acasa pana in acest moment, fiind destul de greu de depasit in fata propriilor suporteri. Borussia in schimb se afla intr-o situatia extrem de delicata. Echipa pregatita de Klopp, desi are un lot jucatori de clasa mondiala, se zbate in zona retrorgadarii, fiind ultima clasata in acest moment. Borussia Dortmund are 16 puncte si un golaveraj de 18-27, iar cei mai pesimisti fani se gandesc deja la liga secunda. Ne asteptam totusi ca la un moment dat echipa sa-si revina.
Pariuri Freiburg vs Dortmund
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.62

  • Desi e un pariu destul de riscant la cum s-a prezentat Dortmund in acest campionat, ne asteptam totusi ca trupa lui Klopp sa isi revina la un moment dat, mai ales ca situatia s-a complicat destul de mult. Mizam pe victoria oaspetilor, dar nu recomandam sa pariati o suma prea mare.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!