Meciul zilei – 07.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 March, 2014. Postat in Meciul Zilei

Marseille vs Nice (07.03.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Etapa cu numarul 28 din Franta Ligue 1 va debuta vineri seara de la ora 21:30, atunci cand Marseille si Nice vor fi puse fata in fata, gazdele pornind din pole-position, inclusiv in ceea ce inseamna pariuri sportive.
Ultimul meci direct a avut loc in Ianuarie 2014, in Cupa Frantei, Nice castigand atunci in deplasare cu un fabulos 4-5. De altfel in turul campionatului tot Nice s-a impus, atunci la ea acasa.
MarseilleNice
Marseille are doua victorii, doua egaluri si un esec in ultimele cinci etape, echipa nefiind in cea mai buna perioada a ei. OM are 43 de puncte, ocupand locul cinci. Cinci puncte au in minus gazdele fata de locul patru ce duce in Europa League si sase fata de locul trei ce duce in preliminariile Ligii Campionilor. Doar 23 de puncte a castigat Marseille acasa din 39 posibile.Nice nu mai are aceeasi forta ca in ultimele sezoane, iar in actuala stagiune se lupta sa scape de retrogradare. Formatia oaspete este pe locul 16, cu 31 de puncte si un golaveraj de 23-33. Desi se afla la doar doua locuri peste zona fierbine, avansul de noua puncte fata de liniai de plutire ii asigura echipei vizitatoare o oarecare liniste inainte de acest duel. Marea problema a oaspetilor ramane ofensiva.
Pariuri Marseille vs Nice
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Nice nu mai sperie pe nimeni in acest sezon, asa cum am spus, in timp ce OM are nevoie de victorie enorm de mult pentru a spera in continuare la un loc de Europa League, sau poate chiar la un loc pe podium.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,