Meciul zilei – 07.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 August, 2014. Postat in Meciul Zilei

Chernomorets Odessa vs RNK Split (07.08.2014) – ora 19:00
meciul zilei2Am ales meciul zilei de azi, 7 August, din preliminariile Europa League, si anume duelul dintre Ch. Odessa si RNK Split, duel ce se anunta foarte interesant si in care nu este exclusa o rasturnare de situatie dupa ce croatii s-au impus cu 2-0 acasa in tur.
Ch. OdessaRNK Split
Formatia gazda se afla in crestere in ultimele sezoane, iar esecul din tur poate fi considerat un simplu accident. Dupa o vara nu foarte activa, Ch. Odessa a inceput campionatul intern foarte promitator, avand patru puncte dupa primele doua etape, dand senzatia ca se poate lupta din nou pentru un loc de cupa europeana. Ramane de vazut totusi daca ucrainienii vor reusit sa intoarca handicapul din tur.RNK Split este o formatie greu de depasit, cu o defensiva buna, si fara dubii poate fi in stare sa apere rezultatul din tur, unul linistitor de altfel. Acestia au mai trecut de doua tururi preliminare, si anume de Mika (3-1 la general) si de la H. Beer Sheva (2-1 la general), de fiecare data lasand de dorit in meciurile retur. Dupa opt jocuri oficiale, RNK Split este inca neinvinsa sezonul acesta.
Pariuri Chernomorets Odessa vs RNK Split
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.57

  • Ch. Odessa are forta necesara sa se impuna intr-un astfel de joc fara discutie. Ramane de vazut daca isi va intra in ritm pana la ora jocului, nefiind in cea mai buna forma in momentul de fata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,