Meciul zilei – 07.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 6 October, 2015. Postat in Meciul Zilei

Dunarea Calarasi vs Rapid Bucuresti (07.10.2015) – ora 15:00
meciul zilei2Derby-ul etapei cu numarul sapte din Liga 2, Seria 1 va avea loc la Calarasi, acolo unde echipa gazda, Dunarea, va primi vizita granzilor din Giulesti, Rapid Bucuresti. Se anunta un meci pe cinste intre, probabil, cele mai puternice formatii ale seriei.
Dunarea CalarasiRapid Bucuresti
Dunarea Calarasi este singura formatie neinvinsa in momentul de fata, iar dupa sase etape scurse a bifat trei victorii si trei remize, avand 12 puncte si ocupand locul trei, la egalitate perfecta cu adversarii de miercuri. Trupa de pe malul Dunarii spera la un loc de play-off, fiind destul de greu sa spere la promovarea in Liga 1, mai ales ca e nou-promovata in liga secunda.De cealalta parte a baricadei se afla Rapid Bucuresti, cel mai sonor nume din liga secunda. Formatia din Giulesti a bifat patru victorii si un esec pana acum, si la fel ca Dunarea, are 12 puncte si un golaveraj de 7-2, fiind la un punct de liderul Braila. Este de asteptat ca Rapid sa fie insotita de galerie, aceasta urmand sa ocupe o 2000 de locuri pe stadionul Ion Comsa (10.000 de locuri).
Pariuri – Dunarea Calarasi vs Rapid Bucuresti
Info pariuri sportive Sub 2,5 goluri

  • E putin cam devreme pentru a fi afisate cotele, insa mergem pe un pariu simplu la acest joc, fara sa riscam prea mult. Ne asteptam la un duel echilibrat si cu maximum doua reusite, asa cum s-a intamplat in cinci din cele sase meciuri ale gazdelor.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,