Meciul zilei – 07.10.2016

Bilet realizat de Pariuri in 6 October, 2016. Postat in Meciul Zilei

Ungaria vs Elvetia (07.10.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Ungaria si Elvetia se intalnesc vineri seara de la ora 21:45 intr-unul dintre cele mai interesante si mai echilibrate meciuri ale zilei. Partida face parte din etapa a doua a Calificarilor la Cupa Mondiala din Rusia, din 2018.
UngariaElvetia
Ungaria a impresionat la EURO 2016, ajungand in faza eliminatorie dupa ce si-a depasit limitele in faza grupelor. Maghiarii au debutat insa cu un rezultat rusinos in aceasta campanie, 0-0 in fata Insulelor Feroe. Echipa tinteste un rezultat pozitiv acum si probabil s-ar multumi si cu  egal in fata liderului si favoritei la locul intai.Elvetia a invins campioana europeana in etapa de deschidere, scor 2-0 in fata Portugaliei. Shaqiri, Xhaka si compania s-au instalat astfel pe prima pozitie a clasamentului, facand un pas mare in fata cand vine vorba de calificare. Acum intalnesc a treia favorita a grupei, iar un nou rezultat pozitiv ar fi excelent pentru elvetieni.
Pariuri –  Ungaria vs Elvetia  
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 2.05

  • Mizam pe un meci spectaculos aici, cu goluri inscrise atat de unguri, cat si de elvetieni. Cota este una foarte atractiva in momentul de fata si pariul poate fi considerat un value bet.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,