Meciul zilei – 08.04.2019

Bilet realizat de bonus in 8 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Astra – Viitorul Constanta

Faza de Play-Off a Ligii I aduce microbistilor meciuri mult mai palpitante deoarece in aceasta perioada echipele romanesti isi disputa titlul de campioana si participarea in cupele europene. Astra Giurgiu si Vitorul Constanta sunt doua dintre cluburile care isi doresc sa se califice in urmatoarea editie de Europa League iar partida de astazi de pe arena Marin Anastasovici poate influenta decisiv situatia din clasament.

Intre cele doua formatii exista o diferenta de doua puncte iar in cele doua partide directe din acest sezon fiecare formatie s-a impus in meciul de pa teren propriu. Nu este exclus ca cele doua formatii sa se intalneasca si in finala Cupei Romaniei avand in vedere rezultatele bune obtinute in prima mansa a semifinalelor. Oaspetii de la Viitorul Constanta nu au suferit nici o infrangere in precedentele cinci deplasari, iar antrenorul Gheorghe Hagi are in lot tineri suficient de talentati care sa fie folositi astazi in cazul in care va alege sa menajeze cativa titulari.

Astfel, in componenta de astazi a formatiei de la malul marii putem urmari si alti jucatori crescuti la academia infiintata de Gheorghe Hagi. Sansele de victorie ale celor doua formatii sunt egale in opinia caselor de pariuri, de aceea noi va invitam sa mizati pe optiunea peste 1.5 goluri marcate care este cotata cu 1.50 si poate aduce profit si in cazul in care cele doua echipe termina la egalitate.