Meciul zilei – 08.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 8 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Celta Vigo vs Granada (08.10.2014) – ora 23:00
meciul zilei2Celta Vigo se afla in postura favoritei certe in partida cu Granada, avand toate argumentele de partea ei. Meciul face parte din cea de-a 11-a etapa a campionatului, iar lovitura de start va fi data diseara la ora 23:00, ora Romaniei. Si agentiile de pariuri tot pe gazde ii dau ca favoriti.
Celta Vigo Granada
Celta Vigo vine cu un moral excelent la acest duel, mai ales ca etapa trecuta a depasit-o pe Barcelona, scor 1-0 chiar pe Camp Nou. Gazdele au bifat cinci victorii, patru remize si un singur esec pana acum, ocupand un onorabil loc sase, ultimul ce asigura prezenta in Europa League. Cifrele echipei sunt de asemenea de laudat, cu 19 puncte din 30 posibile, dar si un golaveraj admirabil de 17-11. Granada este cea mai iesita din forma echipa a momentului in Spania, venind dupa cinci etape in care nu s-a lipit de victorie, ba mai mult, si-a trecut un singur punct in dreptul ei. Oaspetii au ajuns sa ocupe locul 16, cu noua puncte, unul peste zona rosie. Granada este echipa cu cel mai slab atac din campionat, dovada si golaverajul de 6-17, avand probleme si in aparare.
Pariuri Celta Vigo vs Granada
Info pariuri sportive: 1 solist @ 55

  • Sportingbet ofera la ora actuala cea mai buna cota de pe piata pentru acest pariu. Mizam pe victoria Celtei, una din revelatiile acestei stagiuni de La Liga, venind dupa un succes enorm, in deplasare cu Barcelona, dupa cum am spus.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!