Meciul zilei – 08.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 7 December, 2013. Postat in Meciul Zilei

Arsenal vs Everton (08.12.2013) – ora 18:00
Introducere
meciul zilei2
Consideram ca meciul zilei de azi, duminica 8 Decembrie, este cel de pe Emirates Stadium, dintre Arsenal Londra si Everton, doua dintre cele mai solide formatii din Anglia, si singurele fara infrangere in ultimele cinci etape.
Cele doua s-au intanit in trei randuri din 2012 pana in prezent. De doua ori au incheiat la egalitate, iar un alt meci a fost castigat de Arsenal, scor 0-1 in deplasare.
Arsenal
Everton
Tunarii au parte de cel mai bun sezon in Premier League din 2004 pana in prezent, dovada ca se afla pe fotoliul de lider si vor ramane acolo si dupa aceasta etapa, indiferent de rezultatul din acest joc. Elevii lui Wenger au 34 de puncte si un golaveraj de 29-10, fiind la patru puncte peste Chelsea, ocupanta locului secund. Trebuie precizat ca Arsenal are cea mai solida aparare din campionat si al treilea atac dupa Man City si Liverpool.
Everton in schimb este formatia cu cel mai mic numar de infrangeri din Premier League, pierzand o singura data in 14 etape. Caramelele au ajuns la 27 de puncte si un golaveraj de 22-13, ocupand locul cinci, la egalitate de puncte cu Liverpool, ocupanta pozitiei a patra, insa cu un golaveraj ceva mai slab. Everton este a patra formatie din Premier LEague intr-un clasament al meciurilor jucate pe teren strain.
Pariuri Arsenal vs Everton
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.73
  • Desi se intalnesc doua defensive foarte solide, ne asteptam sa vedem goluri de ambele partide. Cele doua echipe au marcat impreuna 51 de goluri pana acum si ambele vor urmari sa scoata un rezultat bun din acest joc.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!