Meciul zilei – 09.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 March, 2014. Postat in Meciul Zilei

Juventus vs Fiorentina(09.03.2014) – ora 13:30
meciul zilei2Partida care ne-a atras atentia azi pentru meciul zilei vine din Italia Serie A, din etapa cu numarul 27 a campionatului. Mai exact, Juventus va primi vizita Fiorentinei intr-un meci ce poate lamuri multe lucruri.
Fiorentina s-a impus cu 4-2 in partida tur in mod neasteptat, asta dupa ce in minutul 66 Juventus conducea cu 0-2 pe tabela de marcaj.
JuventusFiorentina
Torinezii sunt dornici de revansa dupa esecul din tur, acela fiind singurul meci pierdut de Pirlo si compania in primele 26 de etape. Cu 69 de puncte si un golaveraj de 62-19, campioana en-titre se afla pe fotoliul de lider, avand de departe cele mai bune cifre din Serie A. Noua puncte au gazdele peste locul secund, iar in aceste conditii castigarea titlului ramane o chestiune de timp.Fiorentina se afla in cadere libera am putea spune, asta dupa ce in ultimele cinci etape a castigat doar patru puncte, ramanand la sapte puncte in spatele podiumului, si implicit de locurile de Liga Campionilor. Trupa din Firenze are 45 de puncte si este a patra in clasament, loc pe care l-a cimentat de vreme buna si pe care este destul de greu de crezut ca il mai poate pierde.
Pariuri Juventus vs Fiorentina
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.38

  • Cota aleasa nu este cea mai tentanta, insa cu siguranta Juventus are majoritatea argumentelor de partea ei, plus ca exista dorinta de revansa dupa esecul din partida tur.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,