Meciul zilei – 09.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 9 April, 2016. Postat in Meciul Zilei

Wolfsburg vs Mainz (09.04.2016) – ora 19:30
meciul zilei2Ultimul meci programat astazi in Germania Bundesliga le va pune fata in fata pe Wolfsburg si Mainz, incepand cu ora 19:30, ora Romaniei. Cotele sunt destul de echilibrate, gazdele avand un usor avantaj la acest capitol.
WolfsburgMainz
In ciuda campaniei dezamagitoare din campionatul intern, Wolfsburg s-a prezentat admirabil in UCL, acolo unde a ajuns pana in sferturi. Plus de asta, nemtii au castigat mansa tur din sferturi cu Real Madrid, 2-0 acasa, gandindu-se deja la returul de saptamana viitoare. Aflata pe locul opt dupa 28 de etape in care au strans 38 de puncte, gazdele au sanse minime sa mai intre in Top 4.Mainz in schimb se bate cu sanse reale la un loc de Europa League, fiind chiar la un punct de Top 4. Oaspetii au 44 de puncte si un golaveraj de 39-35, iar cand vine vorba de deplasari doar Bayern, Dortmund, Leverkusen si Darmstadt stau mai bine. Meciul tur s-a incheiat cu victoria lui Mainz, 2-0 pe propria arena in Noiembrie 2015.
Pariuri – Wolfsburg vs Mainz 
Info pariuri sportive Mainz +1.0 HA @ 1.35

  • Mergem pe victoria gazdelor in acest meci, desi ambele tabere sunt iesite din forma la ora actuala. Genk si-a confirmat superioritatea si in ultima intalnire de pe acest teren, acum o luna de zile, scor 4-1.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,