Meciul zilei – 09.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 8 April, 2017. Postat in Meciul Zilei

Lazio vs Napoli (09.04.2017) – ora 21:45
meciul zilei2Seara de duminica in Italia se va incheia cu derby-ul dintre Lazio si Napoli, cele doua formatii care lupta in acest moment pentru locul trei, ultimul de care duce in Champions League. Lovitura de start va fi data la ora 21:45.
Lazio Napoli
Lazio vine dupa infrangerea din Coppa Italia, scor 2-3 contra Romei, insa chiar si asa s-a calificata in finala cu 4-3 la general. Gazdele sunt fara infrangere in ultimele opt etape de Serie A, urcand pana pe locul patru. Lazio este la patru puncte de podium, urmand sa se apropie la un punct daca va castiga acest duel. Napoli are cea mai eficiente ofensiva din Italia la ora actuala, marcand de 69 de ori in cele 30 de etape scurse. Oaspetii au 64 de puncte si un golaveraj de 69-33, cifre care ii plaseaza pe locul trei. Egalul i-ar mentine cu prima sansa la podium, in timp ce un esec ar complica situatia. Daca va castiga, Napoli si-ar cam asigura calificarea in Liga Campionilor.
Pariuri – Lazio vs Napoli
Info pariuri sportive Ambele marcheaza – Da @ 1.53

  • Miza este foarte mare, asa ca niciuna nu isi permite sa joace la egal acest meci. Mizam pe un joc deschis, cu goluri si de-o parte si de cealalta, la fel ca in tur (1-1).
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!