Meciul zilei – 09.04.2019

Bilet realizat de bonus in 9 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Tottenham – Manchester City

Din cele 8 formatii aflate in sferturile Champions League, 4 grupari provin din Premier League iar astazi va avea loc un duel intre Tottenham si Manchester City, doua echipe engleze care promit sa ne ofere un meci interesant. Avand in vedere ca este prima mansa a optimiilor, cele doua formatii nu vor risca foarte mult in ofensiva si vor incerca sa isi studieze mai bine adversarii in prima repriza, pentru ca in a doua parte sa marcheze.

Tottenham este considerata echipa gazda a acestei intalniri, iar managerul Mauricio Pochettino va trebui sa isi motiveze foarte bine jucatorii avand in vedere ca Spurs a obtinut doar 2 victorii in ultimele 5 meciuri. Nici in ceea ce priveste partidele directe lucrurile nu arata foarte incurajator pentru Tottenham, Manchester City a castigat toate partidele directe din ultimele doua sezoane si este favorita sa se impuna si in aceasta seara.

Moralul trupei lui Joseph Guardiola este excelent dupa cele 10 victorii consecutive, iar conducerea si fanii echipei spera ca in acest sezon cetatenii sa cucereascu si trofeul UEFA Champions League. In aceasta editie a competitiei campioanelor doar Lyon a reusit sa o invinga pe Manchester City, iar optiunea sub 2.5 goluri inscrise poate fi cea mai inspirata alegere pentru pariori deoarece acest pronostic va aduce cota 2.15 si este de preferat variantelor de solisti.