Meciul zilei – 09.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 8 May, 2014. Postat in Meciul Zilei

Wigan vs QPR (09.05.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Turul din semifinalele play-off-ului de promovare din Championship le va pune azi de la ora 21:45 fata in fata pe Wigan Athletic si QPR, doua din cele trei formatii care au retrogradat anul trecut din prima liga.
In campionat am avut parte de o remiza alba pe acest teren, iar QPR s-a impus in retur la ea acasa cu scorul de 1-0.
Wigan QPR
Wigan a prins play-off-ului in ciuda parcursului slab din ultimele etape, avand o victorie si trei infrangeri. Nici acasa n-au excelat gazdele in ultima vreme, dovada ca au obtinut doar doua succese, o remiza si doua infrangeri in luna Aprilie. Totusi trebuie precizat faptul ca Wigan nu a mai pierdut acasa in fata lui QPR din 2001, pe cand cele doua evoluau in League One. QPR de cealalta parte are ca obiectiv clar revenirea in Premier League, mai ales ca in ultimii 3-4 ani la echipa s-au facut investitii masive, fara rezultat inca. Londonezii au incheiat campionatul propriu-zis cu doua victorii si un egal, iar acum spera la un rezultat bun in mansa tur de pe terenul lui Wigan. QPR a castigat ultima deplasari, punand capat unei serii de trei esecuri la rand.
Pariuri Wigan vs QPR
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.83

  • Am ales acest pariu bazandu-ne pe fortele ofensive ale celor doua tabere. In campionat acest pronostic nu ar fi fost castigator, insa acum miza e alta, ambele avand nevoie de gol in aceasta mansa tur.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , , ,