Meciul zilei – 09.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

Rosenborg vs Lillestrom  (09.06.2014) – ora 20:00
meciul zilei2La fel ca si pariul zilei, meciul zilei de azi, 9 Iunie, vine din Norvegia Tippeligaen, si anume ne-a atras atentia derby-ul etapei cu numarul 12 dintre Rosenborg si Lillestrom.
Rosenborg a castigat ambele meciuri directe din 2013, 1-0 acasa si 3-0 in deplasare, in timp ce Lillestrom este fara victorie din 2008 in fata adversarei de diseara.
RosenborgLillestrom
Rosenborg nu a avut startul de sezon pe care il astepta, neridicandu-se la nivelul dorit. Echipa gazda se afla pe un rusinos loc sapte dupa 11 etape scurse, cu 17 puncte in dreptul ei, la noua lungimi de liderul Molde si la doar trei de podium. In ultimele cinci etape Rosenborg s-a impus o singura data, iar in cinci meciuri jucate acasa pana acum a bifat doar doua victorii, marcand in medie de doua ori pe meci.Lillestrom pe de alta parte sta ceva mai bine aproape la toate capitolele. Echipa vizitatoare vine dupa cinci etape bune, cu zece puncte castigate, urcand astfel in primele cinci, cu 18 puncte si un golaveraj de 19-11. Exceptand-o pe Molde, liderul la zi al campionatului, putem spune ca Lillestrom are cea mai buna aparare din campionat, cu o medie de un gol primit pe meci pana la ora actuala in Tippeligaen.
Pariuri Rosenborg vs Lillestrom 
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.58

  • Se intalnesc in acest meci doua echipe bune din punct de vedere al atacului si totodata fara defensive de fier. Ne asteptam la un derby frumos, cu goluri si de-o parte si de alta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,