Meciul zilei – 09.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 August, 2014. Postat in Meciul Zilei

FC Basel vs FC Zurich (09.08.2014) – ora 21:00
meciul zilei2Derby-ul etapei in Elvetia Super League le va pune fata in fata pe FC Basel si FC Zurich, meciul urmand sa aiba loc sambata seara de la ora 21:00 in cea de-a patra etapa a campionatului.
In ultimele cinci confruntari directe am avut parte de cate o victorie pentru fiecare din formatii, la care se adauga trei remize albe.
FC BaselFC Zurich
FC Basel a castigat toate cele trei meciuri de campionat de pana acum, asta dupa ce in amicale s-a descurcat acceptabil, fara a rupe gura targului. Echipa gazda are noua puncte din tot atatea posibile si se afla pe locul doi, in spatele adversarei de azi, care a disputat insa un meci in plus. Golaverajul lui FC Basel este unul foarte bun, cu opt reusite si trei goluri primite. Basel e usor favorita la pariuri in acest moment.FC Zurich vine la acest meci din postura de lider, insa dupa cum am spus, are un meci in plus jucat. Echipa oaspete a bifat patru victorii din tot atatea posibile si se afla pe primul loc cu 12 puncte si un golaveraj de 9-3. Nu mai putin de opt amicale au disputat cei din capitala pe parcursul acestei veri, bilantul fiind dat de cinci victorii in primele cinci meciuri, dupa care au urmat un egal si doua esecuri.
Pariuri FC Basel vs FC Zurich
Info pariuri sportive: Sub 3.5 goluri @ 1.44

  • Desi se intalnesc doua echipe capabile din punct de vedere ofensiv, ne asteptam la un rezultat fara prea multe reusite, avand in vedere faptul ca trei din ultimele patru confruntari directe s-au incheiat cu scor alb, 0-0.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!